Zuid Amerika

Skyway Transport Argentinië - Zuid Amerika | Ikbesteedhetbeter.nl

Project Argentinië

Route vrachttransportlijn Aanbetaling USD 500 Miljoen

6 september 2018

Aanbesteding voor de aanleg vrachttransportroute in Argentinië

SkyWay kan deelnemen aan een aanbesteding voor de aanleg van een vrachttransport route in Argentinië. SkyWay-project heeft zich al zo hard geprofileerd dat er geen enkele hoek op onze planeet overblijft, vanwaar de gasten Minsk en Maryina Gorka niet zouden hebben bezocht, ondanks de noodzaak om over de helft van de wereld te reizen, en zonder overdrijven. Al deze woorden hebben ook betrekking op Zuid-Amerika, dat zich aan de andere kant van de wereld bevindt. Laten we niet vergeten dat de gasten van EcoTechnoPark in Maryina Gorka vorig jaar september vertegenwoordigers waren uit Brazilië.

In juli 2018 geleden bezochten vertegenwoordigers, van het Nueva Lima-project uit Peru onder leiding van Claudio Alejandro Zolla Suárez uit Peru, het SkyWay Eco-TechnoPark. Het gebruik van SkyWay vervoer kan de ontwikkelingsstrategie van Nueva Lima als een lineaire stad bepalen. Het ontwerp en de levensduur zijn gebaseerd op het innovatieve SkyWay-transportsysteem.

Zeven jaar geleden werd een gigantische afzetting van koolwaterstoffen Vaca Muerta ontdekt in Argentinië. Het is het op één na grootste reservoir van schalie-koolwaterstoffen ter wereld. Volgens verschillende schattingen vormen ze bijna 9 biljoen kubieke meter gas en 16 tot 23 miljard vaten olie. De nationale olie- en gasmaatschappij van Yacimientos Petrolíferos Fiscales YPF in Argentinië heeft plannen aangekondigd om in de komende vijf jaar USD 30 miljard in deze enorme schalie-regio te investeren.

Om het centrum te worden van een nieuwe Schaliebron, Argentinië heeft dan een enorme hoeveelheid investeringen, technologieën en professionals nodig. De heer Jorge Lopez, gezant van de zakengemeenschap van dit land, is in Augustus 2018 naar het Wit-Russische kantoor van SkyWay gekomen. Het bedrijf dat hij vertegenwoordigt, neemt deel aan een aanbesteding voor de bouw van een vrachttransportlijn, ten bedrage van USD 500 miljoen als aanbetaling.

Intro & Ondertekening Contracten

Skyway Transport Peru | Zuid Amerika

Project Peru

6 augustus 2018

Eco-Technopark ontvangt gasten uit Zuid Amerika

Juli 2018 kwamen de vertegenwoordigers van het Nueva Lima-project uit Peru onder leiding van President Claudio Alejandro Zolla Suárez als gasten naar het SkyWay EcoTechnoPark. Het doel van het project is om een ecologische en technologische stad te creëren op 120 kilometer van de Peruaanse hoofdstad die voldoet aan de moderne eisen.

De stad Nuevo Lima, waarvan de bouw wordt uitgevoerd door Zolla S.A.C., zal bestaan uit verschillende zones, opgedeeld in functie: woningen, industrie, handel en ontspanning. Het concept van Nueva Lima impliceert de creatie van een stedelijke omgeving die de natuur niet schaadt en tegelijkertijd een hoge levenskwaliteit biedt aan de burgers.

SkyWay voor het Nueva Lima-project is een gelegenheid om communicatieservices voor verkeer te creëren, zowel binnen de nieuwe stad als daarbuiten. Het gebruik van het SkyWay stringtransport kan de ontwikkelingsstrategie van Nueva Lima als een lineaire stad bepalen, waarvan het functioneren wordt verzorgd en grotendeels bepaald wordt door het SkyWay innovatieve vervoerssysteem.

Ter referentie: Claudio Alejandro Zolla Suárez is een invloedrijke zakenman, predikant, tv-presentator en politicus die onlangs de presidentiële campagne lanceerde van de politieke partij Perú Nuevo.

Gasten uit Zuid Amerika