Betrouwbaarheid SkyWay

Laatste update: 10 januari 2019

Klaas BoersmaKlaas Boersma - Heemskerk Noord-Holland

Particulier investeerder SkyWay
Mede-eigenaar SkyWay Transport Technologies Co.

Coach, SkyWay World Community Master | KLIK HIER

 

Inleiding:

SkyWay heeft in de 1e jaren van ontwikkeling zware stormen doorstaan. Het bedrijf werd bij de start in 2014 door Litouwse autoriteiten en diverse media, beticht van spionage en van een grote oplichtingsorganisatie. Autoriteiten en media, ze hadden het allemaal mis! Fouten worden erkent, en rectificaties hebben plaatsgevonden.

Ondanks al het positieve over de wereldwijde ontwikkelingen van SkyWay, ontwikkelingen die we allemaal kunnen volgen, ontvang ik nog af en toe de terugkerende vraag... "Ik kwam dit tegen op Google..."SkyWay is scam / oplichting, piramide, aandelen die niet bestaan, enz. enz..

Ja, jammer genoeg zwerven er nog een paar hardnekkige, en vaak ook nog oude negatieve artikelen en video's op het internet. Een paar vooroordelen, of meningen die soms mensen er direct van weerhouden om nog verder onderzoek te doen, en bij het eerste de beste artikel zeggen... zie je wel!

Waar ik het o.a. over heb: waarschuwingen van financiële waakhonden, waarvan je zou zeggen dat die met een gedegen en goed onderbouwd onderzoek zouden komen, alvorens hun bevinding te publiceren. Of steeds weer dezelfde personen die stuk voor stuk hun ongegronde vooroordelen, gebaseerd op slecht huiswerk, zo nodig moeten delen.

Laat je kans niet ontnemen door o.a. publicaties van;

 • Ethan van der Built - Bouwt  zijn eigen fantasieverhalen, gebaseerd op slecht huiswerk!
 • Tom Lansing - De Slimste Belegger. Artikel, De rode vlag. Gewoon een simpel vooroordeel.
 • F.S.M.A. België - A.F.M. Nederland | Over aandelen en Piramidesysteem. Er is nooit een technisch onderzoek geweest. A.F.M. is blindelings afgegaan over wat financiële waakhond F.S.M.A. heeft gepubliceerd. Toelichting;
  1 - Er worden geen aandelen verkocht, maar er worden aandelen gereserveerd in ruil voor financiële ondersteuning voor deelname aan het project.
  2 - SkyWay is absoluut geen Piramidespel, maar een krachtig financieringsmodel.


En natuurlijk kan het zijn dat je SkyWay maar niks vindt of er gewoon niet in gelooft of het ooit wel iets wordt. Maar hoe je ook tegen dit project aankijkt, de duizenden bewijzen over SkyWay zeggen genoeg.

Wat is SkyWay wel... oordeel zelf

 1. SkyWay is een bewezen eerlijk en transparant investeringsproject.
 2. Er zijn duizenden artikelen, foto's en video's, waarvan een aantal gepubliceerd zijn op deze website.
 3. De bouw van het SkyWay Eco-Technopark in 2015 is gestart op een kaal stuk grond van 35 hectare. Nu uitgegroeid tot een testpark waar vele landen gecertificeerde transportmodules met eigen ogen al kunnen hebben aanschouwen.
 4. Deelname aan vele tentoonstellingen en transportbeurzen, waaronder Future Cities Show 2018 VAE
 5. De presentatie van de High Speed Unibus in september 2018 op de grootste transportbeurs Innotrans 2018 Berlijn,
 6. De lancering nieuwe auto (prototype) voor rolstoelgebruikers Unimobile. Dit project is inmiddels verkocht.
 7. Het jaarlijks terugkerende Eco-Fest, (in 2018 als voor de 3e keer) waar duizenden investeerders met eigen ogen de ontwikkelingen kunnen aanschouwen en waar rapport wordt uitgebracht.
 8. SkyWay is gestart met de bouw van het "SkyWay Innovation Centre" in de V.A.E.
 9. SkyWay. SkyWay Technologies Co. is in 2017 getaxeerd op 3 miljard, 2018 getaxeerd op 5 miljard.
 10. SkyWay-technologies is goedgekeurd door het Ministerie van Transport van de Russische Federatie en kreeg de officiële status als erkende innovatie.
 11. Global Transport Investments is eigenaar van het intellectuele eigendom van de SkyWay ter waarde van $ 400.867.433.000, op basis waarvan de aandelen van het bedrijf zijn uitgegeven.

Met dit artikel, en een stukje Historie over de moeilijke start van SkyWay hoop ik dat onzekerheden over SkyWay tot het verleden behoren.