Innotrans 2018 Berlijn

"Dit is een echt geschenk, niet alleen voor ons, maar voor de hele mensheid"

yunitski poseert voor zijn hoge snelheid u4 362Bezoekers van InnoTrans-2018 over SkyWay:

De stand van SkyWay vervoer trok de aandacht van een groot aantal gasten op de internationale tentoonstelling InnoTrans-2018 te Berijn. Vertegenwoordigers van de transportsector, ondernemers en alleen mensen die geïnteresseerd zijn in geavanceerde technologieën uit 30 landen van de wereld hebben de stand van SkyWay Technologies Co. bezocht en zagen met hun eigen ogen de nieuwigheid van het SkyWay-project - een ultrasnelle unibus U4-362

Bekijk de video #1 SkyWay versus huidig transport. Video #2 - Wat mensen zeggen over SkyWay in aantal korte interviews, waarin Mikhail Kirichenko met de gasten van onze stand heeft gesproken over wat zij vinden van SkyWay-vervoer en hoe zij zien zijn toekomst.

#1 SkyWay versus huidig transport

#2 Wat bezoekers vinden van SkyWay

Een aantal reacties vertaald...


"Dit is niet alleen een echt geschenk voor ons, maar voor de hele mensheid om de wereld te veranderen, te verbeteren en een nieuwe transportinfrastructuur te creëren."

______________________

"Toen ik dit voertuig zag, werd ik bewonderd, de cabine ziet er zo aangenaam en interessant uit! Dit is een item dat de moeite waard is om hier voor lange tijd in te reizen".

______________________

"Het project maakt een grote indruk. Zoals gezegd, het project en het bedrijf zijn zeer serieus. Ik kwam hier voor de eerste keer om het direct te zien en te ervaren, om zo te zeggen, uit de eerste hand. Ik wilde zeker weten dat het project zeer veelbelovend is".

______________________

"Ik hoop dat dit voertuig binnenkort zal worden geïmplementeerd, de beste optie is om het zo snel mogelijk te doen".

______________________

"Het heeft helemaal geen analogen in de wereld, ik ben erg enthousiast".

______________________

Sommige bezoekers van SkyWay hebben niet alleen hun indrukken gedeeld, maar ook interesse getoond in samenwerking:

"We komen uit Brazilië, en we willen de technologie van dit bedrijf introduceren in Brazilië. We hebben veel geïnteresseerde mensen met een groot potentieel. De eerste stappen in die richting zijn al gezet." Nu zijn we klaar om Mr. Yunitskiy en SkyWay te ontvangen. In Brazilië hebben we al een grote staf. Alles is klaar voor een goede start. We hebben investeerders en advocaten die deze onderneming in Brazilië gaan legaliseren. Er is alles wat je nodig hebt om het SkyWay-project in de ijzer- en ertsvoorraden van Brazilië te implementeren.