SkyWay Historie

Drie jaar durende onderzoek verbrokkelde in Litouwen

Dr. Anatoly Yunitskiy, uitvinder en algemeen directeur van Skyway Technologies co heeft inmiddels meerdere rechtszaken gewonnen. Vele negatieve publicaties moesten door de rechtbank worden gerectificeerd. De moeilijke start in 2014 is voer geweest voor de media, maar uiteindelijk heeft het recht gezegevierd.

BRON: Yunitskiy.com

SkyWay: het drie jaar durende onderzoek brokkelde af in Litouwen, EcoTechnoPark ontwikkelt zich al met succes in Wit-Rusland

De regionale aanklager van Vilnius heeft het vooronderzoek van de zaak tegen de door Anatoly Yunitskiy geschapen ondernemingen beëindigd - ingenieur, uitvinder en ondernemer die door de Litouwse spionagepers is beschuldigd ten gunste van Rusland. Het was de voltooiing van het sensationele verhaal dat ongeveer drie jaar duurde en ontving in die tijd verschillende meningen in de binnenlandse media. Daarna verhuisde Anatoly Yunitskiy met succes naar Wit-Rusland, waar later Eco TechnoPark werd gebouwd in de stad Maryina Gorka en het land meer dan 300 hightechbanen kreeg.

De algemene ontwerper van SkyWay-transport Anatoly Yunitskiy merkt op: - "Het Litouwse juridische systeem heeft niet alleen zijn incompetentie aangetoond, maar ook ernstige schade toegebracht aan de zakelijke reputatie van het SkyWay-transportmerk en aan mij, de maker ervan. Wij hebben met succes de verplaatsing van het bedrijf naar een buurland voltooid, waar het klimaat voor innovaties, in tegenstelling tot Litouwen en vele andere Europese landen, positief is, zoals het spreekwoord zegt, - "alles op het juiste moment ", en nu is het tijd voor iedereen om te antwoorden op hun acties".

Anatoly Yunitskiy Ingenieur en uitvinder SkyWay Techologie | Ikbesteedhetbeter.nl

De pers schrijft over het falen van het afgebrokkelde onderzoek. Anatoly Yunitskiy vertelde over dit dramatische verhaal met een gelukkig einde voor hemzelf.

Ecofest 2018 Anatoly Yunitskiy 73x71In 2014 heeft Anatoly Yunitskiy, - auteur en algemeen ontwerper van SkyWay-transport - in Litouwen een aantal bedrijven opgericht die met name SkyWay-transport moesten creëren om een ​​testlocatie te bouwen voor al zijn typen: vracht, stedelijk en intercity-hogesnelheidstreinen degenen met een snelheid tot 500 km / h. Met dit doel hebben we een stuk grond gehuurd in de Free Economic Zone Siauliai, een kantoor in Vilnius uitgerust en personeel aangenomen.

In het idee van Anatoly Yunitskiy moest het innovatieve SkyWay-snaartransport, dat geen wereld-analogen heeft op het gebied van efficiëntie, veiligheid en milieuvriendelijkheid, zich ontwikkelen in Litouwen, en de economie van dat land in 10 jaar tijd met 3 keer verhogen.

Na een reeks publicaties in de Litouwse media stelde het parket een onderzoek in, werden de activiteiten van de bedrijven beëindigd en werden alle activa bevroren. De pers begon de innovator te belasteren, om Yunitskiy te verdenken in illegale financiële operaties en zelfs in spionage ten gunste van Rusland, onder het mom van het opzetten van een testcentrum van Skyway-technologieën in de buurt van een NAVO-basis. Het SkyWay-transportproject is op het niveau van de Litouwse regering beschreven als een "bedreiging van de nationale veiligheid" die is opgegroeid in een kortstondige hysterie met uitgesproken anti-Russische ondertoon.

Tijdens de drie jaar van onderzoek hebben de autoriteiten van Litouwen geen gegevens kunnen verzamelen, die het vermoeden van oneerlijke praktijken bevestigen door het management van de bedrijven, die van plan waren een demonstratie- en certificeringscentrum van het SkyWay-vervoer te creëren. Met de beëindiging van het onderzoek zijn alle onwettig toegepaste tijdelijke beperkingen van de eigendomsrechten op de fondsen, effecten en andere eigendommen die beschikbaar zijn op de rekeningen van deze organisaties, geannuleerd en vrijgegeven.

Vanwege het onvermogen om te blijven werken in de huidige situatie is Yunitskiy verhuisd naar zijn thuisland, Wit-Rusland, waar hij met groot succes werkt aan de creatie en promotie van zijn transporttechnologieën onder het SkyWay-merk.

Anatoly Yunitskiy dient een rechtszaak aan voor 10 miljoen euro tegen Litouwen: Lees hier meer…